Поц лунки з св тлом поц лунки й...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

Поцілунки зі світлом —
поцілунки й зі світу —
Вона мчить на «Яві»! —
так як п’є «Перцівку»!!



В сонці!
сяє на цілу гаму! —
чубчик
в кобальт
це вся зачіска!



І з ногами цілують —
з ногами! —
в Переяславі-місті.
Що й з’єднає  нас
із віками

25.08.2014