Це зразу ж музика! Або...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

Це зразу ж — музика!
Або зразу ж не
музика.
До Бога приповзають
так
потроху
назустріч —
як життя дзвінким горохом...
Це серце! Її! —
й літо в Сіракузах...
Вона! смичком...
серце торкне —
спасти
як літо в Сіракузах
це — зразу ж музика!

17.08.2017