***

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *

І як лелека в небі
то не був би з сумом ти
отак з Христом і легко
а так затерпнуть в тім
     про що
     і боїтесь подумати

у голові –

це від Христа далекі


То ув болоті кума-кумати,
                лиш кума-кумати –
«а як із вами обійшлась конечність?»
а так по мені і пройшлася
                Безкінечність
як трон і Цар,
     що вміє думати…


Та бюргер бюргерові
всі століття прорікає
а Бах літає
      Бах – літає
Отак з Христом і легко!!
Як ні – це від Христа далеко…

08.09.2018
"...а в душі у нього тиша і світло, там Христос." ("Слава Богу за все").