Укр. Загубився

Анатолий Ляпатинский
Знову осінь настала,
листя жовте спадає,
небо пасмурне стало,
осінь зиму чекає.
Дощ холодний та вітер
цілу ніч не вщухає,
може вже кінець світу,
і тепла теж немає.
Від дощу в цю погоду
навіть сич замовкає,
тільки вранці в негоду
рудий півень співає.
Наш собака у будці
у калачик скрутився,
а в селі на розвилці
я і сам загубився.