М сто з ароматом кави

Александр Черниченко
Давно не був я у моєму місті,
Так скучив за тобою, друже Львів,
За тими левами, за брамами твоїми,
За той бруківкою на вуличках твоїх.

За ароматом запашної кави,
Той що кружляє у повітрі навкруги.
Як б'є на ратуші годинник старовинний,
Та як відстукують бруківкой каблучки.

Буває як у казці старе місто,
Коли у вечері падає легкий сніг,
Прогулюєшся вуличками Львова,
Як дивний сон, під жовтим світлом ліхтарів.

А. Черниченко