М й Черн г в кращий!

Светлана Камышная
Мій Чернігів не Париж!
Але все ж не хащі.
Ти напевно іще спиш,
Він стає все кращим!
Ти прокинешся колись,
Скажеш: "та тут краще!"
І для чого той Париж,
Він нам здався нащо?!
Це жива краса моя,
І тут жив мій пращур,
Це навік земля моя,
Не зміню ні за що!!!