Подяка л ту

Светлана Камышная
Ще зранку була спека, було літо,
А вже під вечір осінь завітала,
Подув холодний і осінній вітер,
І якось неполітньому вже стало.
Дощі пройшли десь поблизу міцями,
І небо затягло здається в мить.
Ми літу дякуєм, що довго було з нами,
Ми раді осінь золоту зустріть.