спiвай

Гелена Смилянская
співай осІнню листя  заметіль по нотах,
гарячково пролий у душу краплі смутку-прохолоди,
надай душі  свободу діяти, як хоче,
в краю, де ґрати для обмежень,
збери крижин останнії листки у кошик пам'яті
й забудь у лісі звершень різних  на пропадок,
верни душі метілі  почуттів,
увібрані  добром і щастям в  шовку яснім,
що ллється днями радощів взаємних
в закоханих  очах твоїх,
мій любий