Ранок

Светлана Камышная
Зустрічав цей ранок серпень,лагідним дощем.
І летіли краплі зверху,та й співали ще.
То є пісня та про осінь,про її печаль,
Про її осінню просінь,і про те що жаль.
Жаль скінчилось тепле літо й подалося геть,
Вже зібрались в школу діти,сумував поет.