Нiчна усмiшка

Олександр Мачула
Ніч, Лазурне, берег, море,
хвилі, хмари і пісок,
лежаків високі гори,
дує вітер у висок.

Двоє на безлюднім пляжі,
ліхтарі і вже дощить,
парасолі мовби стражі…
Ось вона – кохання мить!

Третя вже година ночі,
з неба капає вода.
Спати ще поет не хоче,
музу марно вигляда…

Може берегом русалка
враз назустріч пробіжить –
зачарує діда й палко
подарує щастя мить!

Не з твоїм везінням, діду,
тих русалок визирать.
Написав щось там для виду,
вже четверта – нумо спать!

10.09.2018