Прощавай

Владислав Честин
Я колись був  Украiнцем
I любив свою  державу.
Але зараз я скажу:
"Прощавай шановна панi".
Твоя щира незалежнiсть
Пролилася через край.
Вибач мене Украiна,
Остаточно прощавай.
Як шо добре обiйшлась би,
С громодянами своiми.
Не було б цiей вiйни.
Все б виришувалось миром.
Да, колись була ти ,мабудь,
Гарною державой.
Але зараз ,iди звiдси.
Я тебе не поважаю.
Позабувши о народi,
Ти свободи захотiла.
Позабула ти про те,
Що в народi справжня сила.