Укр. Зовс1м гол1

Анатолий Ляпатинский
Стоять безсоромні, стоять зовсім голі
не десь там у річці, чи може у полі,
прийшли в сад зелений, у сад яблуневий
Адам зовсім голий, така ж з ним і Єва.
Мов після кохання стоять безсоромні,
любуються тілом, немов невгомонні,
а я все дивлюся, на що спромоглися,
чого в цьому стані, вони домоглися.
Адам Єві силу свою показав,
за що яблуневий дарунок дістав,
від цього союзу весь світ заселився
і я, як і всі, в цім роду нароливсяя.
Ось так, як і я, всі з"явились на світі
що б можна було веселитись, радіти,
шукаючи в цьому коріння народу
та що б родословну тримати й свободу.