Я не могу без тебя - пер. песни В. Меладзе

Людмила 31
By Valery Meladze

1. Down the celestial staircase
As the niveous cloud
Was descending God.
You planted a tree,
But hardly I could save it from cold.

I forgave that you disliked me long ago,
Let's forgive me then for my love.

Refrain:
I can't live without you,
I can't live without you...
You see, anywhere I run,
Everything comes back again and again.
I can't live without you,
I can't live without you...
I can't live your dislike against,
I can't live dying of love.


2. You planted a tree,
But it blossomed  in severe time.

I forgave that you disliked me long ago,
Let's forgive me then for my love.

R.

3. Down the celestial staircase
As the niveous cloud
Was descending God.

---
Валерий Меладзе

Вниз по небесной лестнице,
Обернувшись облаком, опускался Бог.
Ты посадила деревце,
Я его от холода еле уберёг.
Я за нелюбовь тебя простил давно,
Ты же за любовь меня прости.

Я не могу без тебя,
Я не могу без тебя.
Видишь, куда не беги,
Всё повторится опять.
Я не могу без тебя,
Я не могу без тебя.
Жить нелюбви вопреки
И от любви умирать.

Ты посадила деревце,
А оно не вовремя в зиму зацвело.
Я за нелюбовь тебя простил давно,
Ты же за любовь меня прости.

Я не могу без тебя,
Я не могу без тебя.
Видишь, куда не беги,
Всё повторится опять.
Я не могу без тебя,
Я не могу без тебя.
Жить нелюбви вопреки
И от любви умирать.

Вниз по небесной лестнице,
Обернувшись облаком, опускался Бог.