самовбивце!

Гелена Смилянская
якщо не хочеш,щоб порвала тебе,як мавпа газету,  ""шнуруй звідси" займатися своїми буденними ворожіннями людям на смерть, наприклад, як завжди тобі звично,- мені !
А тобі, "любий", дякую, що звів!!
І за розголошення моїх особистих даних  відьмі  можу подати на тебе в суд, і за те, що зламав мій акаунт, теж.