Вiрш з натури - Свалявське

Поэт Закарпатья Василий Галас
Є у Сваляві парк.
Є в нім сортир. Ато.
Тих що вчманіли там
не рахував ніхто.
Ви уявіть сортир
містечка що без доріг.
В кому впадаю - ледь
переступив поріг...
Влада?..
Не соромно їй.
І - не ховає лице.

Розстрілу варті усі -
хто допустив оце...

Вересень 2018
Парк ім. Франка
Свалява