Кольорова лiчилочка

Тамара Борисовна Маршалова
Раз, два, три, чотири, п'ять -
Ген бабкИ летять на гать.
Їх почнІмо рахувати,
Колір рАзом називати:

Раз - біленька, Два - синенька,
Три - як листя, зелененька,
А Чотири - жовта дуже,
П'ять - червона, наче ружа.

Тож почнімо рахувати,
Час настав іти шукати.
Раз, два, три, чотири, п'ять...

Хто не сховався -
Той упіймався,
Хто позаду став -
Той уже програв.
Я йду.