Промени сонця..

Людмила Савицкая 2
Промені з ранку
на стінах заграли..
засяявши,
мов розсипане  намисто...
ще й досі десь вітаю
і сни свої я згадую..
любуючись,
як зайчикі стрибають золотісті..
А  ранішня краса
приваблює, я їй радію,
якими б не були 
у мене на душі думки..
мій новий день як завжди,
наповнений надією..
до мене не повернеться
все те,
що я залишила в вчорашньому, 
сумному дні...
Хай все, що так тривожить,
думками не лякає,
а сили мені тільки придає..
життя,
воно  буває..
таке гірке і притаманне..
але не варто думати  про цє..