Шiстнадцять

Михаил Бордонос
«Коли до губ твоїх лишається пів подиху»
   Г.Чубай

Навпіл розділене життя
Тим поцілунком,
Не буде більше вороття
Дружнім стосункам.
Там – стільки спогадів про нас
З дитинства сяють,
Тут – твої очі повсякчас
Світ застилають.

«Коли до губ твоїх лишилося пів подиху» -
Лунала пісня,
На мить застигли ми від подиву –
На вік злилися.
   12.08.2018.

 Г.Чубай в 16 років написав вірш, а його
син в 16 років поклав його на музику.