Чорна вода - Мукачiвське

Поэт Закарпатья Василий Галас
* О мукачевской жути -
  максимально кратко
  но понятно.

Тут чортівня...
Там чортівня...
Терпить біду місто щодня.
Роги - хвосту. Хвіст - голові.
Сходить усе з рук голові.
Зиски - йому.
Місту - біда.
В кранах містян -
чорна вода...

Вересень 2018
Мукачево