Ваша-моя гра

Катерина Жебровська
Ваша-моя гра…
Крихкість доріг-тем…
З Неба Землі – знак…
Тане в серцях щем…

Ваша-моя гра…
Визрілий крик-страх…
Полум’я й вода…
В грудях – життя-птах…

Ваша-моя гра…
Краплі вина – в кров…
Вічності струна…
Небова Любов…

Ваша-моя гра…
Злети ночей-днів…
Зустрічі у снах…
Тиша… Потік слів…

Ваша-моя гра…
Сходження Земні…
Миті-торкання…
Ви… Я… Ви-Я… Ми…

11.09.2018