А тут мене так в рно ждуь

Людмила Дубищева
А тут мене так вірно ждуть,
Квітки, гаї і співи солов*їни.
Вони у мене вірють, краще бережуть,
Вони для мене найдорожчі, вірні.

Як добре, що є клаптик на землі,
І клаптик цей бо Батьківщиной зветься,
Байдуже це - у місті, у селі,
На цьому клаптику інакше серце б*ється.