Гiмн Господу

Татьяна Брусник
О, Боже, я живу на Україні,
В її землі, мов квітка, проросла,
Прошу, Тебе, навіки, Всемогутній,
Не дай, наш дім згубити силам зла.

Приспів:

О, слався, Боже, на усю країну,
І до небес, хай слава доліта,
О, слава Богу, і Отцю, і Сину,
Святому Духу – слава на літа!

Мій Кривий Ріг у Тебе на долоні,
Людей його від лиха збережи,
Пробач гріхи, ми прагнемо любові.
Шлях істини і віри нам вкажи.

Тобі співаю славу, любий Боже,
За кожну мить, що на землі живу,
За мир, за хліб, і за свою родину,
Твій скарб назавжди в серці збережу.

Приспів.