Не лякай мене Ос нь

Светлана Камышная
Не лякай мене осінь, я тебе не боюся,
По калюжам сміливо, по листям пройдуся,
Замилуюся небом і порину в бакить,
Потримаю яскраву ту радісну мить.
Не лякай же красуня, в тОбі справжня любов,
І заховані в там всі основи основ.
Ти життя золотиш, в розумінні своїм,
І твоя філософія дана не всім.