чужi сльози - своi

Гелена Смилянская
не падає в воду солона вода* без толку,
соленою стане прісна для  пиття вона,
і скоро дійдеш крок за краплею меж,
де отрутою стане живильна волога оця

2018рік

* мається на увазі — сльоза,
отаке воно,
життєве несолодке