Детям спокойно ночи!

Даниил Сато
Сонце сіло,
День пройшов,
Час закрити очі.
Засинай, малятко,
Спи,
Сон прийде хороший.

Набирайся добрих сил,
Спи,
Рости здоровим.
Завтра вранці постучить
У віконце промінь.

Надобраніч,
Засинай.
І не плач, не треба.
Я люблю тебе. тож знай:
Захищу від лиха.