Радзiма апавядае. Царква

Ларошик
Я- Царква.
Маладзейшая за вакзал,
Але помню, як продак наш
Тут казаў, каб чыталі малітвы
За свой народ,
Працавалі, кахалі
І з роду ў род
Перадалі, што лепей
Зямлі няма,
Дзе матуліны спевы
Ды клёцак смак,
Дзе бабуліны кросны
І медалі,
Што, як памяць пра дзеда,
Мы збераглі.
16 верасня 2018г