Математика за бедни

Ружа Велчева 2
Петьо е на 7 години
и има нови обувки -
старите гуменки
 на брат му

След колко години
крачетата му ще изпълнят
изцяло
обувките
ако батко му е 12 годишен?...

Ружа Велчева