Ос1нн1 задуми

Татьяна Лемешко Безпалюк
Ідуть дощі. Вже вересень, вже жовтень…
Танцює осінь, бавиться в саду,
Каштани  в задумі стоять пожовклі,
І не співають солов’ї  в гаю.

Заходить осінь у відкриті двері,
Руде волосся стелить до землі.
Тополі зажурилися у сквері,
І не курличуть в небі журавлі.

А нам не треба нині сумувати,
Весна і літо, ще до нас прийде.
Лише залишилось нам трішки почекати –
Осінній сум швиденько промайне.