День роз яскравиться в тер...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *
                Надії моїй неосоромній Марії
                Пречистій присвячується

День роз’яскравиться
вітер повіє
Ти в моїм серці
Ти в моїм серці
надіє!


Даль половіє
небо синіє
є в моїм серці
є в моїм серці
надія...


Зірка у серці
знаю не мрію
Ти в моїм серці
ластівко скрилень
надіє!


тут Пирогоща
тут і ярієм
знає ця площа
Ти є солодша,
надіє
Маріє

20.04.2017,
Світлий четвер