Пензлик радiсно малю..

Лариса Семенец
 Вітання з днем народження Мітько Г.А.

Пензлик радісно малює сторінки твого життя.
Світло подумки будує дивовижні почуття.
Оселилися в них: сонце, весно, літечко твоє,
І життя з глибин, із денця, шанс наступний дістає.

Літо бабине зненацька завітало на поріґ,
І у позі чудернацькій простелилося до ніг.
Огорнувши теплотою, доторкається душі.
Наче хвостик за тобою біга і тебе смішить.

І така на серці радість!
У щасливих почуттях
Відступають біль і старість.
Кожен день є відкриття!