Сокъур джангур

Хызыр Ижаев
Эртденги де ныгъышчыкъгъа олтуруб
Джазгъы хауа сюймекликден толтуруб
КЪолуна алыб къагъыт была къаламны
Сеннге джюрек джырын джазгъан адамны
Аны кибик сюйемисе М.........


Тамчылайды сокъур джангур тамчылайды
Сени кермей боз булутчукъ джылайды
Мен да эсим толуб чексиз сагъышдан
Олтурама ол сен билген ныгъышда

                БОРЬКА