Белгисизлик

Хызыр Ижаев
Насыб кетиб белгисизде турдум талай
Джарыкъ дунья болгъан кибик айсыз кече
Джырларыма мыдах макьам салыб джырлай
Кебню келдим къарангыда мурат биче

Кебню келдим кызгъан отну  тузакъда
Хыны  джазыу муратланы учхун эте
Энди керюб джарыкъчыкъны узакъда
Мен барама эндда джангы мурат биче

Мен барама джангызлыкъгъа налат бериб
Сакълайды дей эм ариу къучакъ кериб
Елюб кетсем джеталмайын тюгел сангнга
Билирмисе билирмисе келе сангнга
ДЖАНЫМ ЧЫГЪАР ЧЫКЪМАГЪАНЛАЙ НАСЫБ ТАНГА

                БОРЬКА