Сагъышла

Хызыр Ижаев
Тансыкъ болуб наным дугъум кезлеге
Кюрешсем да бир кесекни тезерге
Къайгъы алыб минг сагъышым джетгенди
Насыбым а сени была кетгенди

Не этед деб мени сюйген ол адам
Сен а сагъыш этемисе къайдам
Дей къарайма сени келлик джолунга
Бирде мурат эте тутуб колунгдан
Джашау джолну биз къуана барабыз
Бюгюн узакъ болгъанлыкгъа арабыз

                БОРЬКА