Айтхан сезюм

Хызыр Ижаев
Джангызлыкъны келечиси айтхан сезюм
Къала туруб сюрюб джетди ызымдан
Кетген кече джюреклеге мыдах сезим
Ол келтирди озгъан джылны джазындан


Энди наным отха кириб кетерикме
Сенсиз къалгъан джашау джолну кесим бара
Кюе бише ахыр кеннге джетерикме
Сау болмайын джюрегиме тюшген джара


Джокъду энди кечмекликге орун ийнан
Джюз минг кере кечеме деб айтсангда
Излемейме ол насыбны сени къыйнаб
Мен келирин . Тобукъланыб къайтсам да
Кечме мени унут мени тилейме

                БОРЬКА