Скрипка розбудить серця укр

Наталья Гриненко-Артеми
Сл. Наталі Гриненко-Артемі
Муз. Тетяни Ялової
1
Цікава є історія
Про зоряних артистів,
Що йшли до Лукомор’я,
Де хвилі променисті.
Були їх фраки сховані
В малесенький візок.
Артисти зачаровані
Нотами зірок.

Приспів:
Грай, скрипалю, по нотах зіркових,
Музики шлях без кінця.
Їде візок, вибивають підкови,
Скрипка розбудить серця.

2
Дорога під колесами
Співала баритоном.
І сперечались весело
Труба із саксофоном.
А скрипка дуже лагідно
Перемагала їх.
І вітер слухав жадібно,
Він раптово стих.

3
Їх зустрічали квітами,
Гукали привітання.
Несли артисти світові
Мелодії кохання.
Співачка радо мріяла
Під славний клавесин.
Її пісням повірила
Пташка навесні.