Саугъа

Хызыр Ижаев
Джангызлыкъда азаб чекген тиниме
Бир джомакълы саугъа болуб есюб джетдинг
Сюйеме дей сени кемсиз сюйеме дей
Умур болгъан джюрегими сыйдам этдинг

Энди мен да къаумлача чыкъдым джолгъа
Къуанчымы джокъду ийнан елчеси
Болмаз менлей этген мураты толгъан
Къызгъанмасын джазыуланы иеси

Сенда мурат этиб сакълай болурса
Джюрегингда ура болур бирде терк
Джетсем къалай сюйесе деб сорурса
Джуаб берирме Мери сени бирда бек

                БОРЬКА