На майдане брати гинуть

Андрей Раков
Мамо,я хочу на майдан
Аби прибрати владу ту,яка країну розікрала
Я хочу на майдан,і не туристом бути там
А бути справжнім воїном,який свою країну захищає
Моя Україна тоне в морі крові
Потрібен на майдані-я
Потрібен-як боєць,потрібен,адже воїн-я
Я хочу бути гідним сином своєї Батьківщини
Мамо,я хочу на майдан
Моє сердце-йому принадлежить
Якщо не я,то хто?
Якщо не зараз,то коли?
Коли ми Україну більше не застаним?
Чи коли Україна стане “русско говорящим государством”
Я воїн,а це значить,що я можу стати гідним сином для своєї неньки
Для своєї неньки-України