Кез чыракъ

Хызыр Ижаев
Джангызлыкъда минг сагъышдан толгъан эсим
Кеб муратны учхун этди джюрекден
Джашау джолда кез чыракъсыз келе кесим
Джокъ болургъа джетген эдим кесекден

Насыб неди? сыфатында атында
Билмей эдим джашау болмайын сыйдам
Сен а Мери есюб джетиб къатым бла
Ненча кере етген эдинг къайдам

Кече келди джукълай болур къарча элим
Биз экибиз мычырыкъбыз бир кесек
Ички сезюн таза келюм айта санга
Сюйеме дей мен да сени сюйеме дей
Къуанч халда чыгъарыкъбыз биз танга

Татлы ушакъ тансыкъ этсе тамам санга
Сенда айта кезююнде мыратынгы
Къуанч толу кекюрегимде от джана
Ба этеме телефонда суратынгы

           БОРЬКА