Ахираб х1ухьел

Джамал Магомедов
Кинаб рокъоб жаниб, кисаб къватlалда?
Кирехун рачунеб халатаб нухда?
Кинаб гъот1ода гъоркь, кинаб кьурда тlад?
Кисан кибе унеб гlурул тlиналда?
Тlину батулареб кlкlалахъ жанибищ?
Тlибитlун ракь цlураб авлахъалдайищ?
Аман кибдай буго ахираб хlухьел,
Хlисаб тун хьвадулев дир гlумруялъул?