Ну, 1 пузо, ну, 1 пузо

Анатолий Ляпатинский
Ну. і пузо, ну, і пузо,
мов два Херсонські кавуни,
таке роз"їв велике пузо,
що не тримаються штани.
А ще недавно був худий.
немов іх Бухенвальду,
немов смерека був стрункий
пнувся в Верховну Раду.
- Так я ж до неї дотягнувся,
а з неї вийти вже не взмозі,
там зупинився, роздивився,
мов на Одеському Привозі.
А скільки там таких як я,
прямують в нову Раду
у нас там вже своя сімя
чекаємо поради.