Я удосталь писала табе пра каханне

Аврора Флю
Я ўдосталь пісала табе пра каханне,
Абклаўшы твой погляд ў шырокую раму.
Я буду ісці, будь ласкавы, не дай мне
Вярнуцца у танна-хлуслівую драму.
Я буду ісці… міма бараў і храмаў,
І ногі ратуюць мяне ад памылкі.
А рукі… малююць у зломанай раме –
Мае - шкадаванні, твае –
радзімкі.

29.05.18