Эмили Дикинсон Surgeons must be very careful...

Маргарита Абу Эйд
Emily Dickinson
(1830-1886)

107
Surgeons must be very careful
When they take the knife!
Underneath their fine incisions
Stirs the Culprit- Life!


                * * *


107
Быть должны хирурги осторожны,
В руки взяв ножи!
Под мельчайшими разрезами трепещет
Обвиняемая- Жизнь!