Ти

Олександр Мачула
Ти мов конвалія тендітна,
як гладіолуси струнка.
Горить червона маку квітка,
бентежить красота п’янка!

Пахучий мов гірська лаванда
твого волосся водоспад,
а губи, пелюстки троянди,
моїх думок тривожать лад.

Весь божий день перед очима,
усяку ніч береш в полон…
Кохання чарівна личина
солодким робить кожен сон!

20.09.2018