Калiфорнiя вiдокремиться вiд Америки

Михаил Романюк Одесса
Американський народ прагне змін!
Бажання американського народу, щоб президентом Америки стала людина, як то кажуть *з народу* з кожним роком зростає з неймовірною прогресією. Коли президентом Америки став кольоровий президент, то день його інавгурації став святом для кольрових американців. Очікування кольорових американців на зміни в американській політиці на користь кольорових американців були грандіозними, але змін не сталося, і американці вибрили Д. Трампа, досить несподівано для усього світу. Отанні американські перегони показують, що протести в американському суспільстві виросли до неймовірних позмірів. Американський народ починає не бачити сенсу у американських перегонах, і на наступних перегонах в Америці, країну будуть розхитувати насамперед її еліта, пропонуючи американцям практично дзеркальних кандидатів на посаду президента Америки, і народ Америки зневіриться остаточно у майбутні зміни на свою користь після американських перегонів. Найсильним розхитувачем американської єдності буде Каліфорнія. Каліфорнія вважає себе однією з самих сильних економік світу. Мирні протести на її території переростуть у сутички з поліцією. Приборкання повстання в Каліфорнії за її незалежність накажуть американським військовим, та Каліфорнію несподівано підтримає Європейський Союз, і Каліфорнія з часом стане незалежною державою!