Заспiвай менi, любий!

Вера Бондаренко-Михайлова
Заспівай, заспівай мені, любий!
Пісня ця хай розвіє печаль
Зазвучить милий голос до згуби –
В моїм серці знайде свій причал.

Заспівай про кохання глибоке,
Та про літечка пору ясну,
Про стремління палке і високе,
І про усмішку вже осяйну.