Водка Капут

Максим Бойко 2
(1)
Швайна Швайне капитанен
Вац ис Дас ис партизанен
Водка аааа
Полный капут!
 (2)
Либе Либе Официрен
Вери Гутиш Гренадирен
Водка аааа
Полный Капут

Полный Капут 
Полный Капут
Полный Капут
Водка Капут
(3)
Гутиш Фрутиш Процедурен
Аусвай Комендатурен
Водка  аааа
 Полный Капут
(4)
Атунг Ахтунг Шнеле Фое
Ватс ис Фрау Дас ис Фролен
Водка ааа
 Полный Капут