Какая осень

Надежда Рубан
              Яка  ж  ти  осене...

Яка  ж  ти  осене  красива,
Дарами  щедра  і  багата,
В  склади  зерно  несеш  дбайливо,
Овощі  й  фрукти  в  кожну  хату.

Яка  ж  ти  осене  чарівна,
Коли  малюєш  ти  шедеври,
Вся  в  золоті,  як  та  царівна,
Встеляєш  вишиванкою  бульвари.

Яка  ж  ти  осене  жертовна,
Все  роздягаєш  ти  довкола,
Душа  твоя  якась  безкровна,
Коли  почуттями  охолола.

Автор: Н.П.Рубан.