2нацата планета. Эт кака?

Васыль Брыль-Кобзар
Да Набіру ж, Розаль.
Отту2 нас веть хтось зачав

Даваjте проведём эксперімент.
Вот, скажем, я вам гондэ сочынею.
А ты ля мні постав отметку.
Ну, коль поjмэш такэ стіхотворень.

Ну, дэ я впэр вам сперму зь?

Вот натэ шэ момэнтык про набор:
Дэ набіру сь я вота в вас халерыj,
Шоб всё налог платыты некаj псерні.
А мні прышов такоj вон счот!

Ну, от сыстра взяла j да j на, Вась, хатк.
А я сыдю собі і в ус ны дмухну.
Но, шо ты, гэто вжэ ж доход комуся ж!
Ля мні подаj, дурноj народ!

О так і крутять нас тудоj-сюдоj.
Так! Мы тыбэ кудася прыпысалы?
А ты кому шо дав, гад?
Ага! Ты мне Лота’ть!

Ну, нет ныгдэ ныекыj правды!
З якыjся хы3j статі
Мы все давжны камусь хоць рупь!
А вот тобі – 100 дуль!

Бо ты но нуль.

І бігаj! Бігаj! Ныj но:
І шо то у в мынэ ны тут?!.
Поjду уф суд, задам дірму!

Кому, прыдурок?!
В шызы тыбэ зашкурать!
І ты ны j вздрыш, ек вжэ j розумныj.

Да-да. О так у нас кавказ
Федорукам рука.

Я відел вас, чытач, прам у сібя.
І шо ты в Мняв поняв?
Да ны фіга ш!
Ныясныj смысел басні.

Так сделаj ж так, каб немач государство
Ны пудрыло табе музГА J.
ІС...чэзла нафСІКда.

А!.. как. Уjді в нірвань.
У Тонкі Мір, как кажуць.
Ну, зразу буш ф 6-j ж аж расе.
Ведь ета на гоздзех лежаць.

///а тута в нас бырызына.
І нашо правіраць колодяз ваш.
Бы j вашае терпене на жуть-сціхотворенье ж