Princess of the spirit smart

Княжна Татьяна Романова
Every Heart is a peace of art
Princess of the spirit smart
I will be your cloud in the sunny sky
Happiness can hide your dreams inside.

We co-create the Golden Age on Earth
The truth of life will be disclosed to all,
We will choose what we want for ourselves
Let’s dance freedom dance connecting all hearts.

The grace of love and the codex of honor
Is the children’s milk to grow up stronger
Galactic love song of divine star seed’s lyre
Will create on Earth the Human-Angels team.

Princess Tatiana Romanova

Каждое сердце-это мир искусства,
Принцесса гениального разума духа
Я буду твоим облаком в солнечном небе,
Где счастье сможет лелеять свои мечты.

Мы совместно создаем Золотой век на Земле,
Истина жизни будет известна всем
Мы выбираем то, что захотим для себя
Давайте танцевать танец свободы объединив сердца.

Благодать любви и кодекс чести
Есть молоко для детей, чтобы вырасти сильнее,
Вселенская песня любви лира божественного звездного семени
Создают на Земле команду людей-ангелов.

Княжна Татьяна Романова