Батьк1вськ1 м1ркування

Анатолий Ляпатинский
Якось запитав я в свого батька,
хто був кращим із старих вождів?
Він згадав про Магаданські ходки,
та поміркувавши, відповів.
Я ніколи Леніна не бачив,
що б колись, він в чоботях ходив,
ну . а Сталін з самого початку
пару не одну тоді зносив.
Пролетарський вождь-Великий Ленін
всі брудні калю.жі обминав,
інший вождь, до перемоги й слави
прямо по багнюці крокував
Ленін землю поміж їдаками
порівну для всіх розподіляв,
ну, а Сталін із більшовиками
все у них тоді повідбирав.